به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فرشیدی ضمن اشاره به عدم تسویه حساب مطالبات از طرف بیمه ها گفت: متأسفانه در هرمزگان نیز مانند سایر استان ها و دانشگاه های علوم پزشکی کشور میزان بدهی بیمه ها بسیار بالا بوده که این امر موجب بروز مشکلات عدیده ای در جهت ارائه خدمت رسانی شده است.
فرشیدی مهمترین عارضه اجتماعی و از نتایج ناخوشایند عدم پرداخت به موقع بیمه ها را ایجاد بی اعتمادی همکاران پزشک و غیر پزشک در بیمارستان ها نسبت به دانشگاه، در خصوص نحوه و زمان پرداخت مطالباتشان عنوان کرد.
وی افزود: از نتایج دیگر اهمال بیمه ها در پرداخت، عدم توانایی پرداخت مطالبات دانشگاه به شرکت های تجهیزات پزشکی و دارویی بوده است که به همین دلیل بیمارستان های دولتی در تهیه ملزومات مورد نیاز خود جهت خدمت رسانی به بیماران دچار مشکلات عدیده شده اند و از طرفی دیگر سبب نارضایتی شرکت های طرف مقابل بیمارستان ها نیز شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: با وجود همه این موارد، دانشگاه علوم پزشکی سعی بر ارائه خدمات مناسب به بیماران خواهد داشت؛ اما در گذر زمان و عدم پرداخت بدهی ها، قطعاً با چالش رو به رو خواهیم شد.
وی افزود: امیدواریم مسئولان سازمان های بیمه گر با پرداخت هرچه سریع تر بدهی های خود، در ارائه خدمت رسانی به هم استانی های عزیز همکار کنند.
نظر شما